تمرکز نداشتن هنگام درس خواندن

 سلام. برای تمرکز داشتن هنگام درس خواندن چیکار کنم؟

‌من دانش آموزش دوم دبیرستانم

و رشته تجربی

هر وقت که میخوام درس بخونم تمرکز کافی ندارم و دلم میخواد کار دیگه ای جز درس خوندن انجام بدم

و به قول معروف درس خوندنم نمیاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. اگر تمرکز شما خیلی کم باشه به روان شناس نیاز است. اما در مواقع عادی شما باید اطراف خود را خالی کنید. تمام وسایل اضافی را دور بریرید. فضای اتاق ساده باشد. کاغذهای اضافی را دور بریزید. برای هر درس حداکثر دو کتاب و یک دفتر داشته باشید. سعی کنید ذهن خود را از تصمیم گیری های متعدد رها کنید. با این روش تمرکز شما بیشتر می شود.