سلام. شوهرم میگه ازت متنفر شدم بعد دعوایی که کردیم و من به خانواده ها کشوندم حالا میگه ازت متنفرم و من و خورد کردی آیا به نظر شما میشه عشق به نفرت تبدیل بشه من چیکار کنم سردرگمم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیز
شما حتما باید باهم صحبت کنید ریشه یابی کنید و بخواهید از نو زندگی رو بسازید باید حرف خدا را در نظر بگیرید و لا غیر ابتدا توصیه بنده همین است.