من شنبه باید پریود میشدم اما از اون روز تا الان که جمعه است روزی یک یا دوبار ترشحات خونی میبینم یا در حد یک قطره داخل بدن

هنوز پریود نشدم

سه هفته پیش هم یکبار ترشحات خونی داشتم. یعنی وسط دو پریود

بی بی چک زدم منفی بود

نیاز دکتر برم؟ احتمال بارداری هست؟خطرناک؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
با توجه به شرح حالتان و در صورت عدم استفاده از روش های پیشگیری از بارداری، بله احتمال بارداری وجود دارد. آیا شب قبل از آن رابطه داشته اید؟

بی بی چک بایستی یک هفته الی ده روز از موعد پریود شما سپری شده باشد. برای تشخیص قطعی، آزمایش خون بارداری انجام بدهید تا احتمال حاملگی شما تایید یا رد گردد.
نیاز به مراجعه به پزشک ندارد و در صورت بارداری خطرناک نیست.
اما در صورتی که بارداری شما رد شد، به پزشک مراجعه نمایید تا درمان برای لکه بینی شما انجام شود.