سلام ببخشید من ۳۹ هفته ۴ روزمه براساس تاریخ سونو

ولی براساس تاریخ اخرین پریودم ۴۰ هفتم گذشته باید ۲۵ مهر زایمان میکردم

۲۱ مهربهداشت گفت برم برای معاینه رفتم بیمارستان برای معاینه بازشدن دهانه رحم بهم گفتن ۲ سانت دهانه رحمت بازه برو تا دوروز دیگه ک دردات شروع شد بیا

ولی هیچ درد وعلائمی ندارم

پیاده روی حمام اب گرم ورزش توپ نزدیکی تحریک نوک سینه بالاپایین رفتن از پله همه اینا روانجام میدم ولی هیچ تاثیری نداشته

میشه بگین باید چیکار کنم واقعا خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

در صورت حركت خوب جنين و نرمال بودن ميزان مايع امنيون ، تا آخر٤١ هفتگي ميتونيد حاملگي رو ادامه بديد ولي حتما زير نظر پزشكتون باشه، در صورت نياز تست هاي تكميلي مثل نان استرس تست و بيوفيزيكال اگزم رو ممكنه متخصص براتون درخواست كنه كه تصميم بگيره ادامه باراداري تا كي ممكن و بي خطره.
ماساژ پرينه با روغن گل مغربي( پامچال) و استعمال واژينال هر روز يكعدد گل مغربي در هفته ٣٨ بارداري به بعد ميتونه كمك كنه كه دهانه رحم و واژن نرمتر بشه و در صورت نرمال بودن وضعيت اقطار لگن ،  زايمان به تاخير نيفته