اهمال در استفاده از فرصت ها

 با عرض سلام و ادب

من یک مشکل داشته و دارم و اون اینه که اگه یک هفته واسه یه امتحانی مثل ریاضی وقت داشته باشم اینقدر دست دست میکنم و با بی انگیزگی کتابمو میخونم که نگو حالا کافیه دو روز وقت بدن این قدر سریع و پر انرژی میخونم و در عین حال نق میزنم که چرا ۵ روز زمان ندادن ، درحالی که اگه همون ۵ روز هم فرصت داشتم حداقل ۱ روز و نیمش به بطالت میگذشت.چیکار کنم بتونم همون یه هفته هم با انرژی همون دو روز درس بخونم؟؟؟

پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. شما یک دفتر یادداشت داشته باشید و برنامه و کارهای روزانه خود را بنویسید . مثلا اگر برای خواندن یک کتاب 100 صفحه ای 5 روز وقت دارید. برای 4 روز اول برنامه ریزی کنید هر روز حداقل 25 صفحه بخوانید و تا زمانی که 25 صفحه را نخواندید کار دیگری نکنید. تنها چیزی که می تواند شما را نجات دهد برنامه ریزی کتبی هست. مثلا به خودتان قول بدهید تا وقتی 25 صفحه را نخواندید سراغ اینترنت نمی روید.