کم خونی در دوران بارداری

سلام

هفته ۲۶که ازمایش دادم معلوم شد هموگولوبین خونم ۱۰.۶بود.و دکترم برام قرص اهن تجویز کرد

روزی دوتا ایزی ایرون و یک فرووت میخوردم.یعنی روزی ۳تا قرص

حالا برای هفته ۳۳ازمایش دادم دوباره ولی تغییر چندانی نکرده شده ۱۰.۷

مقدار اهنم ۷۵

زایمانمم سزارین هستش دکترم گفته این کم خونی ممکنه باعث شه بهت خون بزنن زمان زایمان

خیلی نگرانم چرا با وجود خوردن اینهمه قرص باز تغییری نکرده؟ایا این موضوع طبیعیه؟؟چیکار کنم این چند هفته باقی مونده بره بالاتر؟

قبلا سابقه کم خونی نداشتم از زمان بارداری اینجوری شده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

مصرف مواد غذايي آهندار مثل اسفناج، برگه زردالو ، زرده تخم مرغ ، تخم شربتي، تخم چيا، عدس و لوبيا ، دل و جگر ، گوشت قرمز ، همه به بالا رفتن ذخيره آهن بدن كمك ميكند. مصرف ويتامين سي هم جذب اهن را بالا ميبرد . كپسول هماتينيك، و قرص ايزي ايرون هر دو از اهنهاي خوب و موثر براي افزايش هموگلوبين هستند .