سلام. روی لپم جوش بوده و بعدش زخم شده الان اشتباهی زخمش کنده شده خیلی خونریزی داشت،باند زدم روش چیکار کنم جاش نمونه و پوستم به حالت قبل برگرده ، پوستمم چربه روی لپام جوش های بزرگ میزنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور سلامت و زیبایی

سلام، اگر آکنه های کیستی دارید به پزشک متخصص پوست مراجعه نمایید، معمولا برای آکنه های کیستی در صورت صلاحدید، پزشک قرص ایزوترتینوئین تجویز می نماید.
بعد از بهبود زخم از لایه بردار مانند ژل ترتینوئین و یا AHA ( مانند کرم آلفا هیدروکسی اسید AHA 10% سینره ) استفاده نمایید.