سلام من از 17 سالگی پریودم قطع شد و من 22 سالمه و گفتن که فقط اهدایی .ولی من همه ازمایش هارو رفتم نه مشکل ژنتیکی داشتم نه کروموزومی نه از لحاظ اندام و نه کیست داشتم.بخاطرخوردن قرص توی نوجوانی که دکتر گفته بود قرص جلوگیری بخور تا پریود بشی و قرص استروژن پروژسترون و حتی امپول هاش .بخاطر زدن و خودرن اینها رحمم ضخیم یا کوچیک شده.تا اینکه پیازدرمانی کردم یکماه و توی طول درمان ترشح های زیادی داشتم و بعد یکماه پیاز درمانی پریود شدم.و پنج روز طول کشید روز پنجم رفتم سونو گفت که توی هر کدوم از تخمدان هات دو یا سه فولیکول به اندازه 2یا3میلی متر داری درصورتی که قبلا سال پیش یک فولیکول 12داشتم بنظرتون وضعیتم چطوریه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

فوليكول خوب براي بارداري بالاي ١٦ و كمتر از ٢٥ براي سونوي روي ١٢ ميباشد و البته ضخامت اندومتر هم بايد در نظر گرفته بشه  كه نبايد كم باشه.
ازمايشات هورموني و ذخيره تخمداني هم بسيار مهم هستن . همه در كنار هم بايد بررسي و مديريت درماني بشن