ادامه تحصیل در سن سی سالگی

169 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من۳۰ سالمه دوتا بچه دارم علاقه شدیدی هم به ادامه تحصیل دارم تا سال دوم دبیرستان خوندم دوست دارم ادامه بدم ولی میترسم اکثرا دوستام میگن دیگه دیره واسه سن تو و اینکه عاشق تدریس تو مدارس ابتدایی هستم میتونم موفق بشم یا کلا فقط باید حسرت بکشم ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. تا 32 سالگی می توانید دیپلم بگیرید.  اگر علاقه به آموزش تو مدارس ابتدایی دارید باید رشته علوم تربیتی بخوانید . 36 سالگی می توانید مدرک کارشناسی بگیرید که طبق قوانین حالا برای استخدام لیسانس حداکثر 35 سال است. در سن 38 سالگی می توانید فوق لیسانس بگیرید. شرط سنی استخدام فوق لیسانس طبق قوانین فعلی 40 سال است. بنابراین به احتمال کم احتمال استخدام دارید. از طرفی قبولی در آزمون استخدامی هم مشکل است. اما کار در مدارس غیرانتفاعی شرط سنی ندارد ولی دستمزد خیلی کمی دارد.

تجربه شما

ممنون لطف کردید