چرا من باردار نمیشم؟

سلام من س ساله اقدامم آندومترم روز 33سیکلم پنج بود شیش روز بعدش پریود شدم.کیست ساده هم نوشته.برام تجویز مدروکسی پروژسترون شده .؟برام کلومفین هم نوشتن بدون آمپول آزاد سازی که نمیدونم بخورم چرا بدون آمپول نوشتن؟دکتر دیگه گفت س ماه ال دی بخورمنظم بشی بعد اقدام کن وکلومفین بخور؟من موندم که چه کنم وخسته شدم ؟کمکم کنید؟ اوایل بعد عروسی در زمان پریود یبار درد شدیدی گرفتم خیلی خیلی شدید ک فک کنم تخمدونم بود انقد زیاد که نمیشد یذره تکون بخورم که آروم شد ولی گاهی همون دردا کمترشو گرفتم موقع دراز کشیدن ک رفته رفته درد از بین رفت ک نمیدونم از چی بوده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

توصيه ميشه اول دارو براي رفع كيست مصرف بشه ، تست هاي تيروييدي و پرولاكتين شما هم بررسي بشه و همينطور اناليز اسپرم شوهرتون .
وقتي همه موارد نرمال شدند، در صورتيكه عكس رنگي رحم و لوله هاي رحمي  هم نرمال باشه،  داروي محرك تخمكگذاري رو براتون تاثيرگذاره