سلام. پسر دوسال و نیمه ای دارم که از نوزادی پاش موقع خواب تکون میخورد الانم همینطوره ولی به محض گرفتن پا تکون قطع میشه اصلا پاشم نگیرم در حد ۳ بار تکون خوردنه و نوزادی رفلاکس معده هم داشت تو خواب بعضی وقتا ملچ ملوچ میکنه در حد ۲ ثانیه اما امروز در حد ۶ ثانیه ملچ ملوچ کرد و من وقتی تکونش دادم بیدار شد ولی زل زده بود بهم گرفتمش بغلم گریه کرد و خوابید نمیدونم چون از خواب عمیق بیدارش کردم اینطور شد؟ به نظرتون تشنجه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، جهت بررسی بيشتر از نظر تشنج به فوق تخصص اعصاب كودكان مراجعه فرمایید.