معده دردی که منجر به تپش قلب میشود

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 114 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر من گاهی اوقات معدم دچار پرش یا همون تپش میشه ،من آدم یبوستی هستم وقتی معدم کار میکنه دچار تپش معده میشم که به قلبم میزنه و باعث تپش قلب میشود،این حالت بیشتر صبحا برام پیش میاد،معدم بهم بیقراری و دلشوره میده.ممنون میشم راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام وقت بخیر
معده اصلا دارای خاصیت تپش نیست. خاصیت تپش فقط برای ماهیچه ای نظیر قلب در آفرینش انسان قرار داده شده است. بنابراین اصطلاح تپش معده بی معنی است و احتمالا یک احساس کاذب در شما است.
اما در افرادی که همیشه یبوست دارند، زور زدن برای انجام دفع موجب افزایش ضربان قلب می شود.
باید ابتدا ملین مصرف کنید و از مصرف غذاهایی که موجب سفت شدن مدفوع می شوند بپرهیزید.
فیبر و سبزیجات زیاد مصرف کنید.
اما اگر تپش قلب شما زیاد تکرار شود نیاز است توسط پزشک قلب و عروق معاینه شوید.

تجربه شما

منظورمو شاید درست نرسوندم دکتر،میدونین مثل نبض میپره معدم،ممنون از اینکه وقت گذاشتین،معدم کلا خیلی حساسه،بهم دلشوره و بیقراری هم میده