سلام و خسته نباشید خدمت عزیزانی که لطف میکنن و پاسخگوی سؤالات ما میشن من امروز ۷ روزه میگذره از پریودم و صبح آزمایش دادم منفی بوده یعنی کلا باردار نیستم و باید منتظر پریود باشم؟ خواهش میکنم زود جواب بدین مهمه خیلی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم
ما به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.