مراقبت های لازم بعد از آی یو دی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 4294 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشین

من امروز رفتم اتاق عمل و واسه در آوردن آیودی بعد سقط که ۱۲ روز قبل انجام شده بود بیهوش شدم و الان حالم کاملا خوبه و سرپام ولی دکترمو ندیدم بعد عمل و ترخیص شدم فقط تو دفترچه بیمه داروهامو نوشته و زنگ زدم مطب گفتن چیزی لازم نیست فقط داروهاتو مصرف کن

یعنی واقعا هیچ مراقبتی نمیخواد؟ البته میگم که فقط درآوردن ا یودی بود و یه لخته کوچیک ۴ سی سی و خود سقط ۱۲ روز قبل انجام شده

میشه شما راهنمایی کنین در مورد اینکه جمع پرهیز و مراقبتی لازمه

من هیچ دردی ندارم ولی میخوام بدونم چه کارایی رو نمیتونم تا چه زمانی انجام بدم مثلا بلند کردن چه وزنی درست نیست رانندگی کردن مشکلی داره یا نه؟ کار خونه رو در چه حدی میتونم انجام بدم

رابطه جنسی تا کی نباید باشه؟

و مواردی اگه لازمه لطفا راهنمایی کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بعد از سقط روش جلوگيري از بارداري  را انتخاب و شروع كنيد. بهتراست  كه تا مدت دو هفته مقاربت نداشته باشيد . مايعات فراوان ، مصرف مكملها و قرص آهن و همينطور مصرف انتي بيوتيك (براي جلوگيري از عفونت رحمي بدنبال حاملگي با ايودي و سقط و در اوردن ايودي در اتاق عمل كه داشتيد) لازم است. روزهاي اول بعد از سقط در حد نياز بدنتان استراحت كنيد تا بدن سريعتر ريكاوري و ترميم بشود. كارهاي سنگين براي همه نامناسب است ، در ٢ هفته اول بعد از سقط وزنه سنگين بلند نكنيد و از حركاتي كه فشار به زيردلتان وارد ميكند خودداري كنيد.