سلام ببخشید من قاعدگیهای منظمی دارم اقدام به بارداری دارم دو ماهه و این ماه ۴روز از تاریخ پریودم گذشته بی بی چک زدم منفی جواب داده آیا من باردارم؟ تورو خدا جواب بدین خیلی مهمه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم
ما به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.