سلام. من میخوام رشته حقوق بخونم ولی به اندازه کافی اعتماد به نفس ندارم و روحیم قوی نیست که مقاوم باشم جلو همه آدما واسه اینک به هدفم برسم چیکار باید کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. اگر منظور از خواندن حقوق رسیدن به شغل وکالت باشد راه سختی را درپیش دارید و آزمونهای سختی دارید. کار وکالت هم یک کار پراسترسی است که جسارت و شجاعت زیادی می خواهد. اما صرف تحصیل در رشته حقوق اعتماد به نفس خیلی بالا نمی خواهد.  ولی برای افزایش اعتماد به نفس نیاز به استفاده از مشاوره و ورزش و هنرآموزی و مطالعه کتب مربوط را دارید. به خصوص کتب استاد حورایی کمک کننده است.