لکنت کودک ۲سال و نیمه

پسرم کامل صحبت میکرد،خیلی خوب،یه بار با در زدن محکم ترسید،الان شروع بعضی جمله ها حرف اول رو چندبار میگه،بعد گاهی تند تند پلک میزنه،بعد که جمله شو تمام کرد،من همون کلمه اول رو میگم،بدون لکنت میگه.میشه بگید لکنت به چی میگن،چندبار تکرار.

باباش ومن کلی گریه کردیم،چاره چیست،چه کنم؟

پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام عزیزم
درک میکنم که نگرانید و ترسیدید و کاملا طبیعیه.

بله لکنت شروع ناگهانی داره و اینک کودکتون تند تند پلک میزنه خودش نشون میده که اونم مطلعه که داره گیر میکنه گاها‌.
اول اینک فعلا هیچ واکنشی نشون ندید نگید دوباره بگو و یا چی میگی یواش بگو درست بگو...اصلا ازین حرفا نزنید بهش

فعلا فقط هر روز روزی بیست دقیقه بشینید و بازی کنید و در طول یک ماه اینده ببینید چه تغییراتی داره.
اگر همچنان همون بود و هیچ تغییری نکرد یا اینک رو به بدتر شدن رفت مثلا همش کلماتو میکشید یا ۵ ۶ بار اول کلمه رو تکرار میکرد و یا کل کلمه رو تکرار میکرد ببرید ارزیابی بشه و درمان لیدکامب رو اجرا کنید
موفق باشید