لکنت زبان کودک

لکنت پسرم دیوونم کرده شش سالشه امسال پیش دبستانی هست

متاسفانه دوسالگی به شدت ترسید و لکنت دوسه هفته ای گرفت تااینکه پارسال باز ترسید قبلش لکنت داشت کمییی ولی بدتر شد از پارسال هی خوب میشه هی بدتر

خیلی استرس داره میترسه ماهم خیلی وقتا دعوا میکنیم اونم گریه میکنه میگه بسه بسه

چیکارش کنم میدونید میگید دعواتون رو کم.کنید

به نظرتون خوب میشه

دارم دیوونه میشم دلیل دعوامون هم پسرمه میگم ببریمش دکتر شوهرم میگه ولش کن خوب میشه همین میشه دعوا

بگم اصلا به روش نمیاریم اصلا یا طوری وانمود نمی کنیم که بفهمه غصه می خوریم از اون روز رفته مهد بدتر شده از مربیش پرسیدم گفتم نکنه مسخره ش میکنن گفت نه اصلا بچه ها نفهمیدن آخه پیش دبستانی مدرسه نفرستادم که تو جمع بزرگا باشه گفتم امسالی رو به امید بهبودی

مثلا میگه مامامان

یا نََََری

بییییییا

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

بله متوجه شدم
ببینید توصیه ام اینه که هم زمان هم شما هم پدر یک جلسه برای ارزیابی گفتار برید و به  پدرش بگید تو مدرسه قطعا مسخره میشه و دیگه ممکنه نخواد بره
تو شغل تو دانشگاه تو دوست پیدا کردن همه اینا لکنت موثره و متاسفانه چیز پنهانی نیست!
یک جلسه برای ارزیابی دونفره برید و بگید هرچی گفتاردرمانش گفت همونو انجام میدیم...این مدلی بار قضیه از دوش شما برداشته میشه
مورد بعدی استرس کودکتونه بله اون دعواها استزسو بالا میبره و لکنت رو تشدید میکنه
پیشنهاد میکنم برای کم شدن استرس بازی درمانی هم در کنار گفتاردرمانی برید و نکته ای که در نظر بگیرید اینه که لکنت سینوسیه!یعنی میره و میاد دو روز خوبه یک هفته افتضاح و اصلا از اساس مدل لکنت اینه.
قبل دبستان درمان راحت تره پس صبر نکنید تا مدرسه و اگر لکنت کودکتون شدیده فعلا مهد میتونه نره
وقتتون به خیر