تربیت جنسی دختر 4 ساله

سلام وقت بخیر. امروز دختر 4 سالم با دوستش دکتر بازی کرد و بدنشو به دوستش نشون داد من نمیدونم چه برخوردی کنم باهاش. با اینکه قبلا گفته بودم کسی نباید به بدنت دست بزنه و اگه زد منو باخبر کن چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام دوست عزيز

كودكان از ٣ تا ۶ سالگی (هر دو جنس ) به اندامهای تناسلی خود علاقه زیادی دارند و فراوانی استمنا در آنان افزایش می‌یابد. همچنین آنان به جنس مخالف بسیار علاقه دارند و به وسیله دکتر بازی برای ارضای کنجکاوی جنسی خود یکدیگر را معاینه می‌کنند.

در اين حالت بهتر است واكنش شديد نشان داده نشود و حواس كودک را به يک فعاليت لذت بخش جلب كنيد