باسلام.من دوسال پیش درهفته۲۵ بارداری دهانه رحمم دوسانت بازشد و دچارلکه بینی شدم ک بعدش دراثرمعاینات وحشتناک پرستاران بیمارستان خونریزیم شدیدشد و بستری شدم و باسرم سولفات منیزیوم و پرولتون وکلی داروی دیگه و استراحت مطلق بیست روز جلوی زایمانمو گرفتن ک دراین بیست روز بچه رشد نکرد و کاملا پایین شکم افتاده بود بدون حرکت.دوباره خونریزی کردم و رحم کاملا بازشد وجنین دفع شد.الان باردارم وهفت هفته هستم.آیا باید سرکلاژ کنم؟ لطفن راهنماییم کنید که چه داروهایی باید استفاده کنم چون واقعا استرس دارم خواخیرتون بده.ممنونم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بایدتحت نظرمتخصص باشید.وسونوگرافی طول سرویکس انجام شودتامشخص شودسرکلاژلازم است یانه.