امكان بارداري با ١٢ فوليكول بالغ

با سلام و عرض ادب

من توي سيكل آي يو اي بودم واز ٤تا ٨قاعدگي روزانه دو عدد قرص كلوميفين و از ٩تا١١ قاعدگي روزانه ١٠٠ واحد آمپول سينال اف زدم روز دوازدهم كه براي سونوگرافی رفتم ٤تا فوليكول ٢٢ سمت راست و ٨تا فوليكول ١٦ سمت چپ داشتم، دكترم گفت با اين شرايط ای يو ای خطرناكه و حتي آمپول ازاد سازي هم نداد فقط بهم گفت يه شب در ميون نزديكي داشته باشم، ميخواستم بدونم با اين شرايط احتمال بارداری من چقدر هست ؟و اينكه شوهرم هم سالمه، سوال ديگه اينكه چقدر امكانش هست كيست بگيرم ؟ و اين كه تخمدانهام درد مي كنه ولی هنوز ورم نكردم امكانش هست هايپر بشم؟ با تشكر

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

احتمال بارداري وجود دارد ودرصورت بارداري احتمال هايپر شدن وجود دارد .
براي پيشگيري از هايپر شدن توصيه شده كه هورمون ازاد سازي نزنيد .