عفونت ادراری و عوارض قرص

سلام وقت بخیر

هفته پیش بخاطر عفونت ادراری به متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم

۴ تا آمپول آمیکاسین و قرص های لووفلوکساسین،یوریناسین و فنازومکس تجویز کردن

از وقتی این قرص هارو میخورم سردرد خفیف که گاهی میگیره ول میکنه دارم و امروزم پشت معدم و کمی بالاتر میسوزه(وسط دوتا کتفم و کمی پایین تر) و پشت زانوم کمی درد داره

میخواستم بدونم اینا عوارض این قرص هاست؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید من خیلی نگرانم در نت هم کلی بیماری خطرناک برام آورد به شدت استرس گرفتم😢

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام . همه داروها حتمی یک استامینوفن ساده دارای کلی عارضه است.
بنا به شرایط بیمار و با توجه به سود و زیان یک دارو تجویز میشود و قرار نیست همه افراد دچار همه عارضه جانبی داروها شوند.
فقط در صورتیکه عارضه  جانبی دارو ازار دهنده و مشکل ساز است به پزشکتون مراجعه کنید.