آزمایش تانل و کاشت جنین

سلام من کاشت انجام دادم یزد و دکترم گفتن جنینتون عالیه و A هست ولی با این حالم منفی شد آزمایشم.حالا یک نفر میگه میباستی شوهرم قبل از کاشت آزمایش تانل بده آیا لازمه انجام بدیم یا نه؟ لطفا راهنمایی فرمایید چون شوهرم سندرم کالمن داشتن و اسپرمش صفر بوده و با کمک دکتر غدد اسپرمش بالا. ممنون میشیم کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام اين تست زمان دقيق انكوباسيون اسپرم جهت انجام روشهاي كمك باروري را ميسنجد ودرصورتي كه ميخواهيد ازاين روشها استفاده كنيد انجام دهيد،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد