عقب افتادن پریود و استفاده از بی بی چک

سلام عزیز من ده روزه ک پریودیم عقب افتاده نزدیک موعد پریود ک بودم یکم کمر درد داشتم ولی چیزی نیومد .من ۱۲ روز پیش واکسن کزاز زدم عقب افتادن پریودم ممکنه از واکسن باشه؟ و اینک امروز تکرر ادرار داشتم .بنظرتون بی بی چک بگیرم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ما به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.