بالا بودن ضخامت اندومتر

سلام و احترام

چند ماه هست که پریوهای طولانی مدت دارم سونو گرفتم ضخامت اندومتر ۱۳ بود دکتر قرص ترنسید و مفنامیک اسید تجویز کرد و گفتن اگه تا ۵ روز جواب نداد قطع کن و از قرص ال دی استفاده کن ,چون من در حال اقدام برای بارداری هستم تا چند دوره باید استفاده کنم و اینکه آیا قرصی بجز قرص جلوگیری پیشنهاد نمیشه برای درمان اندومتر?

سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر علي رغم خونريزي زياد ضخامت اندومت زياد باشد ، احتمال پوليپ يا هيپر پلازي اندومتر وجود دارد و بايد تحت عمل جراحي هيستروسكوپي قرار گيريد .