مدیریت نکردن خشم همسر

 سلام. من شوهرم نمیتونه خشمشو کنترل کنه بخصوص اگه ببینه کسی بچهامو اذیت میکنن چند بار بخاطر بچها که بچهای دیگران میزننشون دعوا بپا کرد یا بچهاشونو زد یا دعوا کرد و ناراحتی پیش اومد چند شب پیش پارک رفتیم همینجوری شد بچهای همسایمون خیلی بیش فعالن خیلی بچهارو اذیت میکنن نتونست تحمل کن بچه مردمو زد تو رو خدا بگیدبا این اخلاقش چه کنم فشار کاری هم روش میکانیک شرکت صبح میره شب میاد سینوزیت هم داره ولی دارو مصرف نمیکنن میگه نمیتونم ببینم کسی بچهارو میزنن پسرم ۹ سالش دخترم ۵ ساله

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
این حمایت بیش از حد و اون‌هم به صورت آسیب‌رسوندن به فرزندان دیگران ممکنه ریشه در گذشته و کودکی خود ایشون داشته باشه که باید با کمک مشاور دلایلش مشخص بشه
اما شما می‌تونید برای حداقل جلوگیری از این نوع برخورد برای مدتی ایشون‌رو از این شرایط دور نگه‌دارید و به عنوان مثال بچه‌ها‌رو خودتون به تنهایی پارک ببرید و یا مواقعی که ایشون هستن بچه‌ها کنار بچه‌های دیگه در حضور ایشون نباشن و در فرصت مناسب برای همسرتون از توانایی‌های فرزندانتون در دفاع از خودشون تعریف کنید،