سلام خسته نباشید ۳۷ سالمه دو قلو باردار هستم در هفته ۱۹ بارداری هستم در آزمایش غربال گری مرحله دوم مشکل خاصی نبود ولی در سونوگرافی غربال گری دوم برای یکی از جنین ها دکتر مشاوره با پریناتولوژی توصیه کرده و اینکه نوشته مشکوک به کلاب فوت دکتر خودم میگه با اینکه احتمالش ۱٪ هست ولی ازمایش آمینوسنتز انجام بدم منم خیلی میترسم آیا انجام بدم یا نه تورو‌خدا زود جواب بدید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام همانطور كه دكترتان گفتند احتمالش خيلي ضعيف است ،،، انتخاب با شماست  كه با وجود خطر كم كدام را برگزينيد،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد