عصبی بودن شوهر

سلام. من ۸ ساله ازدواج کردم شوهرمو هم خیلی دوست دارم و اونم خیلی هوای منو داره تنها مشکلی که داره اینه وقتی بحثی پیش میاد بی نهایت عصبی میشه و اصلا نمیتونم مهارش کنم به طوری که مجبور میشم بپذیرم من اشتباه کردم! و چیزی که الان منو آزار میده میگه از هم جدا بشیم که تو خوشبخت بشی و من خودمو بکشم از این زندگی راحت شم تو رو خدا کمکم کنید چیکار میتونم براش بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

درک ميكنم كه چقدر تحت فشار هستيد.

اين نوع واكنش های همسرتان و عدم مهارت برای كنترل خشم نكته مهمی است كه بايد به آن توجه كرد

اينكه ايشان مسئوليت اشتباه خود را نمی پذيرند و با هر رفتاری شما را وادار به عقب نشينی ميكنند به مرور باعث بيشتر شدن اين نوع رفتارها و فرسايش شما ميشود .

اينكه همسرتان افكار خودكشی دارند حتما لازمه كه تحت نظر درمانگر باشند چون اين موضوعی نيست كه راحت از آن عبور كرد حتي اگر بيان آن به منزله جلب توجه باشد .