حرف نزدن کودک 16 ماهه

سلام دخترم 16ماهه است هیچ کلمه ای نمیگوید حتی مامان بابا .ولی آواها و اصوات مختلفی را در میاورد . تمام دستورات را میفهمد و تقریبا اسم همه چیز را میداند . آیا کودکم مشکل دارد ؟ آیا حرف زدن به هوش کودک مربوط است؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

درود وقتتون به خیر
بچه هایی با هوش مرزی هم گفتار رو یاد میگیرند. و کودکان دارای هوش کم هم با تاخیر شروع به کسب زبان میکنند پس هوش الزاما موثر نیست
هرچند ترکیب هوش کم  و مشکل ارتباطی مثل کودک اتیسم باعث میشه فرد زبان رو یاد نگیره گاها!
کودک شما اشاره داره؟اگر داره اشاراتش به صورت pointing هست؟یعنی با انگشت اشاره ب اون چیز اشاره میکنه و اونو میخواد؟
برای شروع دو تا توصیه دارم اول اینک با کودکتون ساده و اهنگین صحبت کنید و اصلا از جملات طولانی و کلمات پیچیده استفاده نکنید
دوم اینک در زمان حموم کردنش مثلا یا زمان غذا خوردنش حیوانات مختلف بیارید و بازی کنید و صدای حیوانات رو بگید و صبر کنید تا تقلید کنه ولی دایم نگید بگو بگو فقط صبر کنید.
اگر تا سه ماه دیگ حتی اواسازی صدای حیوانات رو هم یاد نگرفت برای چکاپ و ارزیابی به گفتاردرمانگر مراجعه کنید
موفق باشبد