باسلام من دوسال پیش در۲۵هفته دچار زایمان زودرس شدم و رحمم دوسانت بازشد و خونریزی کرد بعدش بادارو چندروز جلوی زایمانمو گرفتن ولی بچه دیگه تکون نمیخورد ورشد نمیکرد.وچندروز بعد دهانه رحم ۸سانت بازشد وزایمان صورت گرفت. من درطول بارداری قبلم خیلی بچه رو پایین حس میکردم و روزهای اخر وارد کانال زایمان شد.خواستم بدونم دربارداری بعدی باید سرکلاژ شوم؟ اگر عدد طول سرویکس به چندبرسه باید سرکلاژ انجام شود؟ اینم بگم ک درازمایش های قبل بارداری جدیدم دکتر تشخیص داد باید آسپرین مصرف کنم ولی سرکلاژ رو چیزی نگفت.آیا ممکنه مشکل از جفتم بوده باشه؟ایا نیازه سرکلاژ کنم؟ الان هفت هفته ام ممنونم ازتون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام براي احتياط حتما در١٢ هفتگي سركلاژ كنيد،،، اندازه طبيعي سرويكس٢/٥ است،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد