فکر و خیال بیش از اندازه

 سلام. فرزند آخر هستم، پدرم فوت شدن، نوجوانی سختی داشتم،به اجبار به تازگی ساکن خونه جدید شدم که همسایگان ناسازگار دارن، بعد از جابجایی باشگاهمو ترک کردم که به شدت بهش وابستم (به محض ورود انبارما رو زدن و من بشدت دچار ترس از دزدیدن خونه شدم و خودمو حبس میکنم داخل خونه).خانه دارم و فعالیتم‌ محدودشده به آموزش به بچهای زیر۶ سال سه روز در هفته یکساعت (بصورت داوطلب و رایگان) فکر وخیالم داره مریضم میکنه.؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
اینکه خودتون رو حبس کنید نمیتونه کمکی به شما بکنه بهتر هست راه بهتری رو انتخاب کنید مثل تعویض کلید یا هر روش دیگه برای بالا بزدن امنیت خونه تون، از طرفی دنبال موقعیت های جدید برای ورزش و فعالیت های اجتماعی پیدا کنید .روی توانایی ها و علایق خودتون باشید که زمان هایی که در خونه هستین هم امکان انجامش وجود داشته باشه .