Ana مثبت و سقط

126 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من یک بار سقط ب دلیل توقف رشد داشتم که در ۶ هفته رشدش متوقف شد

ازمایشات ایمنی و انعقادی دادم که آزمایشAna مثبت بود

الان من پیش چه دکتری برم ؟

چیکار کنم برای بارداری بعدیم این اتفاق نیفته

 Anaمثبت نشانه روماتیسمه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سابقه يك بار سقط معمولا نيازي به بررسي نداردو اگر سقط دو بار يا بيشتر تكرار شد لازم است كه علت ان بررسي شود .
ana متبت در بيماريهاي روماتيسمي ديده ميشود و در خيلي از افراد هم به طور كاذب متبت است و نياز به ازمايشات تكميلي بيشتري دارد اگر نگران هستيد به فوق تخصص روماتولوزي مراجعه كنيد .

تجربه شما

ببخشید تو بارداری نیاز به پردنیزولون دارم؟

ضرر نداره تو بارداری خورده بشه

@mari77n

بستگی به شرح حال شخص و نظر پزشک معالج دارد که باید پزشک متخصص مربوطه بسته به شرح حال شما و وضعیت بیماری تصمیم بگیرد موفق باشید