کنکور پزشکی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 643 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

من دو فرزند دارم. فرزند اولم دختر ۱۸ ساله ای است که تلاش زیادی برای قبولی در رشته پزشکی کرد ولی رتبه حدود ۴۰۰۰ منطقه یک شد و متاسفانه حاضر نشد رشته غیر سه رشته برتر تجربی انتخاب کنه و پشت کنکور موند و باز شروع به خوندن کرده. من از این اوضاع واقعا ناراحتم و تحمل ندارم برای سال دوم واسه کنکور بخونه. واقعا زجر میکشم.چون میدونم قبولی در پزشکی بدون سهمیه در منطقه یک محاله. خیلی آشفته ام و مدام حسرت میخورم که چرا رشته پایین تر نزد. لطفا کمکم کنین. از زندگیم دارم ساقط میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. رتبه چهار هزار منطقه یک اگر واقعا یکسال تلاش کند می تواند پزشکی قبول شود.
ولی باید به شدت تلاش کند. ولی قبولی در دوره روزانه برای ایشان به شدت مشکل است ولی شدنی است.

تجربه شما

ممنونم.میشه بگین روزانه چند ساعت باید بخونه؟ و آیا به غیر از قلم چی در آزمون دیگه ای هم شرکت کنه؟ الان تراز قلم چی ۶۷۰۰ هست.