باسلام.من تنبلی تخمدان دارم و یکساله درحال اقدام هستم.الان یک هفته مونده به پریودیم هست سه چهار روزه که کمردرد نسبتا شدید در گودی کمرم دارم و همزمان با اون هردو تخمدانم یکی درمیون تیر میکشه و گاهی هم واژنم احساس تیر کشیدن داره.اینها از چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ممکنه نشانه های شروع قاعدگی باشه
اکر پریود  عقب افتاد حداقل بعد از گذشت سه روز آزمایش بارداری انجام بدید