عوارض آمپول هاش سی جی

 سلام من ۱۲ روز پیش آی یو آی کردم و آمپول هاش سی جی تزریق کردم من کلاً پریودم نامنظمه یعنی هر دو ماه و نیم یکبار پریود میشم بعد از آی یو آی هم هیچ گونه قرصی برای پریود شدن مصرف نکردم امروز که دوازده روز گذشته درد خفیف پریودی دارم و همچنین یک حس عجیب احساس لرزش و ویبره ناگهانی در رحم دارم از دیشب اینجور شده و دیشب حتی حالم به هم خورد و عق زدم میخواستم ببینم آیا میشه این ها دلیل بارداری باشه چون صبح که ۱۲ روز گذشته از ای یو ای گذشته بی بی چکم منفی شد میخواستم ببینم زود زدم بی بی چک رو ؟و دلیل این لرزش که تا الان نداشتم چیه؟ و سوال مهمتر اینکه ایا امپول هاش سی جی قاعده اور هست یا نه منکه دو ماه یکباره پریودم اگر باردار نباشم همون دو ماه دیگه خودم پریود میشم یا نه بعد ۱۵ روز از تزریق پریود میشم؟؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما زود از تست بی بی چک استفاده کرده اید بهتر است ۱۵ روز بعد از آی یو آی آزمایش  خون یا مجدد تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید