سلام خسته نباشی من بدلیل اینکه قبل از روز پریودم چند روز لکه بینی داشتم رفتم متخصص معاینم کرد گفت زخم شدید دارم بهم قرص مترونیدازول داده روزی دوتا برا ده روز و کپسول داکسی کیم ۱۰۰ و پماد کلوتریمازول برا ۷ روز بنظرتون اینطوری که گفته شدید هست زخمم با اینا خوب میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
پس از اتمام درمان، تست پاپ اسمیر بدهید تا از درمان شدن آن مطمئن شوید. با توجه به داروهایی که تجویز نموده اند؛ در صورت مزمن نبودن بایستی درمان شوید.