من باردارم؟

سلام اگه میشه راهنمایی کنید من دو هفته اس پریودیم عقب افتاده سه روز زیر شکمم سمت چپ گرفتگی داره خیلی هم خوابم میاد و کسلم و احساس خستگی میکنم همش هم تمایل دارم چیزای شیرین بخورم و سینه هام متورم شده اما چندبار بی بی چک دادم منفی بود به نظر شما باردارم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو کارشناسی ارشد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ما به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.