آلرژی کودک به لبنیات

69 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید خواهش میکنم سوال منو جواب بدین

من یه دختر ۱۶ ماه ۸ روزه دارم که میخوام از شیر بگیرمش چون واقعا خسته شدم از شیردهی و بی خوابی شب .

فقط مشکلم اینه دخترم آلرژی محصولات گاوی داره موندم شیر خودمو قطع کنم جاش چی بدم بهش؟لطفا راهنماییم کنید.اگه یه مدت محصولات لبنی نخوره ایراد داره؟

تا بعدا مثلا شیر گوسفند بخوره عادت کنه من مطمئنم الان با شیر خودم شیر دیگه ای بدم نمیخوره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام. نکته اول اینکه شیر شب رو خیلی وقته که باید قطع میکردید. در حال حاضر شیر شب رو قطع بفرمایید. و برای اینکه در طول خواب گرسنه نشه حتما قبل از خواب یک شیرنی یا غذا بدید بخوره. نکته بعدی اینکه حساسیت به لبنیات در ۹۰ درصد موارد در سن بالای یک سال برطرف میشه. لطفا به اینستاگرام من با آدرس doctor_niknezhad_atfal مراجعه کنید و ویدیوی مربوط به حساسیت به لبنیات رو مشاهده بفرمایید.

تجربه شما

خانم دکتر عزیز مرسی از جواب دهیتون یعنی به نظر شما الرژیش از چیز دیگس؟خانم دکتر من تصمیم دارم یهو هر دو قطع کنم چون چندشب امتحان کردم همکاری نمیکنه