سلام من دوره هام ۲۶روزه هست(۷روز پریود میشم) از آخرین باری که باید پریود میشدم و نشدم ۴۰روز میگذره الان به مدت ۷ روزه لکه بینی دارم لکه بینی ام هم تو طی این هفت روز گاهی در حد یه لکه  خیلی کوچیکه هست(در طول روز)و گاهی هم مثل اضافه بدن که خارج میشه به رنگ قهویی خیلی خیلی تیره هست سوالم اینکه من پریود شدم یا باردارم؟ سابقه تاخیرم دارم چون پلی کیستیکم.دارو مصرف میکردم برا منظم شدن با قطع دارو اینطور شدم

با این شرح حال میشه احتمال به بارداری داد...البته سه بار بی بی چک منفی شد گذاشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام لطفا ازمایش خون بارداری انجام بدید درصورت منفی بودن سونوگرافی