سلام.ببخشید من فوبیا ی آزمایشگاه دارم وفروردین ماه امسال قبل ازرفتن به آزمایشگاه قرصها ی بوسپیرون.کلونازپام.کلکمیپرامین رومجبورشدم با.یه استکان چای تلخ بخورم .عددتیروییدم رونشون داده 12.12. وکم کاری تیرویید طبق جواب آزمایش دارم.ولی کاملا لاغرم.وعلایم من برعکس علایم کم کاری تیرویید هست. چون اصلا چاق و پف الودنیستم.آیاامکانش هست بخاطر مصرف داروقبل ازانجام آزمایش نتیجه اشتباه شده باشه؟؟الان دوباره بخوام آزمایش بدم بازهم ترس شدیددا.رم.این داروهاروبخورم ایا؟؟بایدناشتاباشم؟؟ممنون
پاسخ مشاور

متخصص مغز و اعصاب کودک

با سلام این دارها تاثیری روی آزمایش تیروئید ندارند و بهتره آزمایش را تکرار کنید دکتر مهران آقا محمدپور :فوق تخصص مغز واعصاب