چه زمانی یائسه میشم؟

سلام من از هشت سالگی عادت ماهانه میشدم.الان 27 سالمه.د وساله ازدواج کردم جلوگیری طبیعی دارم قصد بارداری فعلا ندارم.میخواستم بدونم چون زود عادت شدم ممنکه وقتی برای بارداری زیاد نداشته باشم زود یائسه بشم؟ مادرم هم 43 سالشه سه ساله عادت نمیشد دکتر گفت زود یائسه شدی و امسال بعد سه سال دوباره عادت شد و منظم میاد.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

خانمي كه يك سال يا بيشتر پس از قطع قاعدگي خونريزي يا لكه بيني پيدا ميكند ، لازم است نمونه برداري از اندومتر انجام دهد .
خودتان بايد تستهاي بررسي ذخيره تخمدان را انجام دهيد و اگر ميخواهيد دير باردار شويد ، بهتر است فريز تخمك يا جنين انجام دهيد.