با سلام ممنون از راهنمایی ها و کمک های بسیار خوبتون همچنین ممنون از سایت بسیار عالیتون

میخواستم ببینم شما سری قبل گفتین خونریزی و لکه بینی دوران تخمک گذاری عادیه الان امروز و فردا روز تخمک گذاری منه زیر شکمم درد میکنه و دوباره دچار لکه بینی شدم آیا این عادیه؟در ضمن طبق دستور پزشکم هر روز قرص گلوکوفاژ رو مصرف میکنم

ممنون میشم راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
لکه بینی به میزان خیلی کم در بعضی از خانمها گاهی موقع تخمک گذاری دیده میشه
اگر دائما بعد از اتمام پریود و در میانه سیکل لکه بینی دارید بهتره توسط دکترتون چکاپ بشید