پریود نشدن بعد از زایمان

سلام من دو ماه و نیمه زایمان کردم قرص جلوگیری میخورم از این شیردهیا ماه پیش 11پریود شدم اما این ماه هنوز پریود نشدم در ضمن وسطا ماه پیش بود که قطره دیم میترسم حامله باشم ببی بی چکم زدم منفی بوده شوید شربت زعفرونم زیاد خوردم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بعدزایمان مقداری دوره های عادت ماهیانه بهم میریزه و عقب و جلو میشه و این حالت در صورتی که شیردهی نامنظم باشه هم اتفاق میوفته اگه رابطه مشکوک داشتین از قرص اورژانسی استفاده کنین