سلام. يک سوال داشتم چجوری ميشه راحت آروغ بچه رو گرفت پسر من ٢٢ روزشه و وقتی خوابش ميبره يا شبا آروغ نميزنه همش دلش صدا ميده و دل درد ميشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت مرد شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام. لطفا حتما بعد از شیر دهی حداقل به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه فرزندتون رو بصورت عمودی در آعوش بگیرید و پشتش رو ماساژ بدین و اصلا بعد از شیر خوردن بلافاصله در وضعیت خوابیده قرار ندید حتی اگر خواب باشه. دوم اینکه زمان شیر خوردن سعی کنید نوک سینه به همراه هاله ی تیره ی اطراف اون در دهان نوزاد قرار بگیری تا هم بلع هوا هنگام شیر خوردن کمتر بشه و هم اینکه نوک سینه تون زخم نشه.