درمان زخم دهانه رحم

سلام من زخم دهانه رحم دارم،زخم بدون علائم هست و طی معاینه متوجه این موضوع شدم، پیش دوتا دکتر متخصص زنان و زایمان رفتم، اولی بهم گفت تا زمانی که زخم علائم نداره و هنگام نزدیکی خون نمیبنی کاری به زخمت نداشته باش بهم. گفت باردار بشم، چون من بچه ندارم دکتر گفت فریز انجام نمیدم برات و بهم گفت برو هر چه زودتر حامله شو، ولی دکتر دوم کاملا متفاوت با حرفای دکتر اول حرف زد گفت بیا فریز کنم برات گفت حامله نشو، حالا من موندم چکار کنم تست پاپ اسمیر هم دادم مشکلی نبوده، دکتر اول رحم و تخمدانمو با سونو آزمایش چک کرد و گفت همه چیزت سالمه برو باردار شو و فکر تو به این زخم نده ولی دکتر دوم گفت نه اول باید زخم درمان بشه تو روخدا کمکم کنید موندم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگرپاپ اسمیرسالم است،بایدکولپوسکوپی هم انجام شودواگرجواب خوب بود،درصورتیکه عفونت مکررویاخونریزی بانزدیکی ندارید،نیازبه کرایونیست.
واگر کولپوسکوپی مشکلی داشت درمان لازم است.
همچنین اگرکولپوسکوپی خوب بودوعفونت مکرریاخونریزی بانزدیکی داریدبایدکرایوکنید