باسلام‌ دخترم دوسال و چهار ماهشه که حدودا سی کلمه رو میگه ولی نه به صورت کامل .مثلا مامان رو میگه مام و به بابا میگه باب ولی بعضی کلمه ها رو هم‌درست میگه مثلا آب نه اوف ... ولی هنوز هیچ‌جمله ای رو نتونسته بگه و هرچقدر باهاش کارمیکنیم‌ تمایلی به همکاری نداره و لج میکنه و با لبخند روشو اونور میکنه.خیلی نگرانش شدم‌ چون دختر بزرگترم‌توی همین سن خیلی بهتر جمله هم میگفت . نمیدونم‌ نگرانیم طبیعیه یا بیشتر صبر کنم . ولی دختر فوق العاده باهوشیه و همه خواسته ها و حرفهای ما رو متوجه میشه و انجام‌ میده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام وقت به خیر
طبیعیه نتونه جمله بگه چون تعداد کلماتش کمه
معمولا بین ۵۰ تا ۷۰ کلمه بیانی بچه ها شروع به جمله و عبارت سازی میکنند
مثلا میگن مال منه یا منه! یا بابا رفت!اب بده

لازم نیس بش برای جمله سازی فشار بیارید به جاش کلماتش رو افزایش بدید و کمتر اجبار به حرف زدن کنید مادر عزیز
بیشتر اطلاعات بدید ولی اطلاعات رو ساده بگید!
مثلا اگ لیوان میشکنه نگید لیوان قرمز مامان شکست،به جاش بگید وای خراب شد!یا شیکست
جملاتتون متناسب با سطح کودکتون باشه تا تقلیدش بیشتر شه
موفق باشید
​​​​​​
​​​