تربیت صحیح کودک

سلام روزتون بخیر. پسر من 5 سال و نیمشه چند وقتی مدام پتو یا روسری میندازه رو سرش میگه من خاله هستم. اسم خاله خودشو میگه. یا مثلا مرتب مقایسه مرد و زن میکنه که مثلا من شبیه خانما حرف میزنم تو مثل آقا حرف بزن. از مسائل جنسی هیچی نمیدونه .فقط می خوام بدونم برای سنش عادیه؟ چرا مدام خودشو شبیه خاله اش میکنه؟ایرادی نداره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام مادر عزیز

رفتار کودک شما در حدی که به آن اشاره کردید اشکال ندارد اما این موضوع را بدانید که هیچ یک از جنبه های زندگی یک کودک به اندازه کانون خانواده در پرورش جنسیت کودک نقش ندارد . رابطه فرزند شما با والد همجنسش در این سن اهمیت زیادی دارد ،بهتر است  زمان بیشتری را با پدرش بگذراند و بیشتر درگیر فعالیتهای همجنس خودش شود .شما هم حتما تربیت جنسی فرزندتان را با استفاده از کتابهای مناسب سنش که در بازار وجود دارد شروع کنید یا در کارگاهایی که با موضوع تربیت جنسی کودک هست ثبت نام کنید . رفتار کودک شما نشانه ایست که باید هر چه زودتر این کار را شروع کنید .

موفق باشید