باسلام.من دوسال پیش در ۲۵ هفتگی دچار لکه بینی شدم و بعد از معاینه که دچار خونریزی شدید شدم گفتن رحم دوسانت بازشده ولی بادارو جلوی زایمانمو گرفتن ولی بعدش تایکماه بعد جنین دیگه رشد نکرد و تکون هم نمیخورد دچارiujr شده بودم و زایمان طبیعی کردم وبچه نموند. الان دوباره باردارم هفته ششم هستم ولی دکترخودم میگه به سرکلاژ نیازی نیست فقط آسپرین نوشته. منم میترسم دچارزایمان زودرس بشم میخواستم ببینم آیا نیازه سرکلاژ انجام بدم؟ آیا دلیل زایمان زودرسم بی کفایتی دهانه رحم است؟ ممنون میشم جواب بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بایددرهفته۱۶سونوگرافی ازنظرطول سرویکس انجام شودواگرکوتاه بود،سرکلاژمیشویدوگرنه لازم نیست