سلام.من ۲تا سقط داشتم از سقط اولم دچار کم کاری تیروئید شدم و الان لوتیروکسین میخورم .تازه در آزمایشات ایمنی متوجه شدم که Anti tpo من ۹۵ است.دکتر زنان برام پردنیزول ۵ روزی ۲ عدد تا ۴ هفته تجویز کردن.ایا درمانش پردنیزول هستش؟از عوارضش خیلی میترسم

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

فوق تخصص غدد بايد در مورد نياز به تجويز اين دارو تصميم بگيرد .