کاهش وزن در دوران شیردهی

55 بازدید 1 تبادل تجربه

میخوام بدونم آیا میتونم توی دوران شیر دهی از قرص اسلیمینگ استفاده کنم؟اهل ورزش و رژیم نیستم شیردهی هم لاغرم نمیکنه

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام
به هبچ عنوان در دوران شیردهی مکمل های لاغری رو استفاده نکنید.
و توصیه دوم اینکه هیچ داروی کاهش وزن و لاغری وجود نداره و حتما به فکر برنامه ریزی برای رژیم و ورزش باشید. اگه واقعا داروی لاغری مناسبی وجود داشت جمعیت جهان مخصوصا در کشورهای پیشرفته اینقدر چاق نبودن.
فریب کلاهبرداری رو نخورید

تجربه شما

سلام خسته نباشید من قبلا استفاده کردم وزیاد لاغر شدم الان اگه استفاده کنم برای بچم نگرانم اون چی میشه چون شیر خودم روبهش میدم